30 Ağustos 2015 Pazar

Evden Eve Nakliye Şikayet

Evden eve nakliye Yaptırdınız ve hiç memnun Kalmadınız Kolayı Var..

ŞİMDİ SİZLERE MEMNUN KALMADIĞINIZ ŞİRKETLERİN 
HAKKINDA NELER YAPABİLİRSİNİZ BİRAZ YAZAYIM..

Evinizi Taşıttığınız firmanın        Web sitesine girin.      ve orda iletişim Bölümünde Harita olur ve orada Google Maps haritaları mevcuttur.      Şimdi Size Kendi        sitemden Örnek Göstereceğim  buradan önce nasıl yapacağınızı görün sonra bilgiye devam edelim şimdi    linke Tıklayın evet Gördüğünüz gibi evinizi taşıyan firmanın iletişim bölümüne girdiğiniz takdirde Google mabs haritası olur ve üzerinde yorumlar olur şimdi o yorumları okuyun tuşına bastığınız anda şikayet etmek istediğiniz firmanın haritadaki yorum bölümü açılır ve yorumunuzu rahaat rahaat yazarsınız ve yayınla yaptığınız anda o firmanın veb sitesinin içinde sizin yorumuz gözükür ve firma size aniden dönüş sağlar Bu bilgiler heryerde bulamayacağınız ender bilgilerdir ve siz istemediğiniz ve silmediğiniz takdirde asla silinmez Googlenin size bir armağanıdır. 
nasıl yapacağınızı anlamak için evinizi taşıyan firmanın web sitesini tıklamanız yeterlidir buradan nasıl yapacağınızı tekrar görebilirsiniz Örnek  http://www.antepevdenevenakliyat.net/iletisim.htm

Firmanın web sitesine ulaşamıyormusunuz? birdahaki yazımı inceleyin                                 Telefon numarası ile Firma bulma


Öncelikle evinizi Taşıttırmadan Önce dikkat etmeniz Gereken şeylerden kısaca bahsedelim Sonrada nasıl şikayet edilir size aktarayım..

Hızla yükselen evden eve taşımacılık sektöründe Gaziantep genelinde 70 adet şirket hizmet vermektedir. Bunlardan 19 adedi Resmi konfederasyon üyesidir.
Bir çok Gaziantep evden eve taşımacılık firmasının sadece ofisi bulunmakta olup, aldığı işleri komisyon yoluyla yapmaktadır. Bu durum araçları ve ciddi maliyeti olan firmalara zarar vermektedir.
Örneğin; telefon yoluyla sadece ofisi olan bazı evden eve taşımacılık şirketleri maliyetinin bile altına iş almakta ve bu işleri araçları olan yerleşik firmalara komisyon karşılığında satmaktadır. Bunu yapan firmaların müşteriye karşı bir sorumluluğu da bulunmamaktadır. Bu durum ciddi anlamda Evden Eve Taşımacılık yapan esnafa zarar vermektedir. Çünkü sadece telefon ve ofis masrafı dışında bir gideri yoktur. Çalıştırdığı sigortalı elmanı yoktur ve evden eve taşıma için diğer firmaların binlerce Türk Lirası verip sermaye bağladıkları yüksek katlar için kullanılan Evden Eve Taşıma Asansörü bulunmamaktadır.
Bu şekilde çalışan bir firma ile iş yapan müşteri, eşyaların taşınması sırasında herhangi bir sorun olduğunda; müşteri karşısında resmi muhatap bulamamaktadır. Dolayısıyla ciddi mağduriyet oluşmaktadır.
Gerçek bir evden eve firmasını korsan firmadan ayırt etmek için lütfen şunlara dikkat edin.
  1. Gerçek evden eve firmasının mutlaka bir sabit telefonu olur.
  2. Gittiğiniz sizi karşılayacağı bir ofisi ve kendi adına düzenlettiği taşımacılık sözleşmeleri bulunur.
  3. Ulaştırma Bakanlığı onaylı, K3 Yetki Belgesi'ne sahiptir.
  4. Taşımada üzerinde kendi firmasının logosu bulunan araçlara sahiptir.
  5. Firma eğer uzun vadeli bu işi yapıyorsa mutlaka kendi evden eve taşıma asansörüne sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder